woensdag 13 augustus 2008

Wisla Krakau vanavond opening van het seizoen 08/09

vanavond om 21:45 gaat het seizoen dan echt beginnen voor Barcelona. In Camp Nou (heeft trouwens een nieuwe grasmat gekregen die 20 cm lager ligt ) gaan de lichten aan voor de voorronde van de Champions League 08/09 tegen de Poolse kampioen Wisla Krakau.

Pep Guardiola gaf dinsdagavond een persconferentie waarin een aantal zaken werden opgehelderd voor het niewe seizoen. Zo viel het definitief besluit dat hij Samuel Eto’o dit seizoen bij de selectie houdt na zijn voortreffelijk voorseizoen in schotland en de USA:
Ik heb besloten dat hij bij ons blijft, dat was een wens van ons beiden. Zijn talent en zijn voorbeeldige gedrag en medewerking tijdens de afgelopen drie weken hebben mij het besluit doen nemen. Ik denk dat Eto’o weer op het hoogste niveau kan renderen. Hij is fysiek in orde en heeft geen hinder van zijn knieën.”


Guardiola gaf aan dat de tegenstander Wisla zeker niet onderschat mag worden. Pep heeft de nodige videobeelden bestudeerd en zal zijn elftal dan ook met de nodige tactische tips het veld in sturen. De coach, die tegen Wisla officieel debuteert, hoopt ook dat de socios de weg naar het Nou camp weten te vinden want ze kunnen rekenen op de steun .

Guardiola heeft voor de wedstrijd alle 22 beschikbare spelers opgeroepen. ook de vier canteranos die de oefenstages meemaakten zijn geselecteerd .
We hopen op winst

Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!