vrijdag 9 januari 2009

Osasuna - Fc Barcelona preview

In het verleden zijn er al 30 wedstrijden gespeeld tussen FC Barcelona en Osasuna in het Reyno de Navarra stadion. Van de 30 waren er 10 overwinningen voor de thuisploeg, 10 keer dat Barcelona kon winnen en 10 keer werd er gelijk gespeeld.

De twee ploegen kunnen niet verder uit elkaar liggen in de Primera Division dit jaar . Barça is de leider en Osasuna staat helemaal onderaan. Als we statistieken bekijken, hebben beide ploegen evenveel kans.

Osasuna bevindt zich momenteel onderaan de rangschikking met slechts 13 punten uit 17 wedstrijden. In termen van winst en verlies hebben zij identieke cijfers, terwijl als het gaat om de doelpunten heeft Osasuna 37 keer gescoord terwijl Barcelona er 36 heeft binnen getrapt.

Als we kijken naar de meest recente wedstrijden Sinds 2000/01, dat was de laatste keer dat Osasuna is gepromoveerd, hebben zij twee keer gewonnen, vier keer gelijk gespeeld waarvan drie keer 0-0. Deze resultaten laten zien dat Osasuna thuis een reputatie heeft opgebouwd.

ex spelers
Santiago Ezquerro 'Santi' kwam 24 maal in actie in La Liga voor Barça, hierin was hij driemaal trefzeker. In Pamplona heeft de aanvaller zijn nieuwe werkgever gevonden. Osasuna de Pamplona nam de spits transfervrij over van de Catalaanse grootmacht de voorbije zomer .


Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!