zaterdag 8 maart 2008

Fc Barcelona -Villareal voorbeschouwing

Zondag om 21u staan in Camp Nou met Barça en Villarreal de nummers twee en drie van de Primera Division tegenover elkaar.
De 18 spelers voor voor Barça-Villarreal zijn Valdés, Pinto, Abidal, Thuram, Milito, Sylvinho, Zambrotta, Edmílson, Touré Yaya, Xavi, Iniesta, Deco, Gudjohnsen, Giovani, Ronaldinho, Henry, Eto'o en Bojan.

Defensie

Carles Puyol pakte op Atletico vorige week zijn 5de gele kaart van het seizoen en is geschorst voor deze wedstrijd .Mexicaan Rafael Marquez blijft onbeschikbaar door zijn blessure aan het rechterbeen.
Gabriël Milito keert dan weer wel terug, de Argentijn moest door ziekte de CL-wedstrijd van vorige woensdag tegen Celtic missen.En Touré Yaya was ook nog even een vraagteken nadat hij vrijdag op training vroegtijg stopte door pijn aan de rug .Maar hij is toch voldoende gerecupereerd om deel te nemen aan de wedstrijd .

Frank Rijkaard gaf op de persconferentie aan dat hij zijn tactische plannen niet zal veranderen. Henry, Bojan, Giovani, Gudjohnsen en Iniesta kunnen de gebleseerde Lionel Messi vervangen zegt hij .

Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!