zondag 16 maart 2008

Ud Almeria -Fc Barcelona 2-2 Barça zonder verdediging

Tot 2 twee keer toe kwam Barça bij Almeria op voorsprong, maar telkens sloeg de thuisploeg terug via stilstaande fases en uiteindelijk schiet Barça met een gelijkspel weinig op.1 Punt loopt Barcelona nu in op Real Madrid dat gisteren verloor in La Coruna door een eigen doelpunt van Pepe.

Ondanks de vele afwezigen(9)bij de catalanen bleef Thierry Henry de eertse helft op de bank. Iniesta, Bojan en Eto'o vormden de aanval .
Barça kwam na het eerste kwartier op voorsprong. Keeper Diego Alves kon een poging van Iniesta onvoldoende afweren en Bojan werkte de bal in het doel.
Op hoekschop van Corona bracht Pulido met een rake kopstoot Almeria opnieuw naast Barça. De thuisploeg kreeg nog mogelijkheden, al was de beste kans voor de pauze voor Bojan op aangeven van Xavi.
Bojan die miste en kon Barça geen 2de maal op voorsprong zetten.
In de 53ste minuut kwam Henry in het veld in de plaats van Edmilson en de Fransman liet meteen van zich horen. Hij liet Eto'o scoren. Barça kreeg controle over de wedstrijd, maar de kansen keerden nadat Milito met een tweede gele kaart het veld werd uitgestuurd. De thuisploeg profiteerde van de man meer situatie en opnieuw na een hoekschop scoorde Almeria, Uche scoorde de gelijkmaker.Barça B speler Víctor Sánchez mocht nog even invallen in de 90ste minuut voor Gudjohnsen

Almería: Diego Alves; López Rekarte, Pulido (Iriney, 80'), Carlos García, Mané; Juanito, Felipe Melo, Juanma Ortiz (Ortiz, 63'), Crusat (K. Uche, 80'), Corona en Negredo.

FC Barcelona: Valdés; Puyol, Milito, Thuram, Abidal; Xavi, Edmílson (Henry, 53'), Gudjohnsen (Víctor Sánchez, 90'); Iniesta, Eto'o en Bojan (Sylvinho, 74').

Scheidsrechter: Rubinós Pérez.
Gele kaarten: Puyol (29'); Milito (57' en 71'); Iniesta (59'); Gudjohnsen (67')
rode kaart: Milito (71') 2x geel

Doelpunten:
0-1, Bojan (16')
1-1, Pulido (32')
1-2, Eto'o (56')
2-2, Uche (84')

Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!