zaterdag 1 maart 2008

Kun Aguero en Atletico te sterk voor Barça 4-2

Barça liep in het met 55.000 supporters gevulde vincente calderon bij Atlético Madrid zijn eerste nederlaag van 2008 aan. De Catalanen zien daardoor Real Madr*d dat 2-3 ging winnen bij Recreativo, terug uitlopen tot op 5 punten.
Coach Frank Rijkaard zette zijn rotatiesysteem verder en liet Messi en Deco op de bank starten.

Na een half uur zag alles er mooi uit voor Barça.Barcelona domineerde op dit moment maar een doelpunt van Eto'o werd afgekeurd wegens twijfelachtig buitenspel.Even later stuurde Xavi de bal vanaf rechts richting penaltypunt en Ronaldinho liet nog is van zich horen en scoorde met een spectaculaire omhaal.De Atletico-verdediging stond net als doelman Abbiati verbaasd toe te kijken hoe de bal met een bots in de hoek verdween. Vijf minuten later had Kun Agüero al het geluk van de wereld.
Aguero omspeelde fraai Milito ,trapte op doel en zijn schot devieerde via het been van Puyol in het doel achter Valdes . Die gelijkmaker was het keerpunt in de wedstrijd. Barça was aangeslagen en het werd nog erger door een doelpunt vanuit een scherpe hoek van Maxi Rodriguez.

Tweede helft

Vroeg in de tweede helft kwam Messi op het plein in de plaats van "Titi" Henry, maar onze Argentijn kon de kansen niet doen keren. Op het uur ging Puyol licht in de fout en kreeg geel voor een duw in de rug van de 19 jarige Argentijn Aguera en Diego Forlan zette de strafschop om.Hier had volgens mij Aguera geel moeten krijgen voor een schwalbe ipv aanvoerder Puyol.De 3-1 was een feit. Doelman Abbiati hield Eto'o van de aansluitingstreffer waarna Kun Agüero met een pareltje Barça helemaal de das omdeed,na een heerlijke solo mikte de jonge spits de bal magistraal in de verste hoek. Eto'o scoorde nog een tweede goal voor de blaugranas, maar die goal was niet genoeg om ons punten op te leveren .

4 - At. Madrid: Abbiati; Valera, Pablo, Perea, Antonio López; Maxi (Reyes m.84), Raúl García, Camacho (Santana m. 70), Simao; Forlán en Agüero (Jurado m.90).

2 - Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal; Iniesta, Edmilson (Gudjohnsen m. 65), Xavi; Ronaldinho, Henry (Messi m. 56) en Eto'o.

gele kaarten :Iniesta, Puyol, Zambrotta, Camacho en Antonio López.

Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!