woensdag 9 april 2008

Ronaldinho en Deco eruit na dit seizoen ????

Xavier Sala Martin,de voorzitter van Barça die de economische commissie voorzit heeft enkele zeer onthullende verklaringen gedaan vanmorgen op Radio Catalunya. Sala Matin suggereerd dat sommige spelers niet echt gekwetst zijn, maar dat ze gescheiden en geïsoleerd zijn van het team. Hij noemde geen namen, maar ze werden voorgesteld als spelers die graag "fuiven in de stad" en dus minder trainen dan hun teamgenoten.

De spelers die momenteel 'gekwetst'zijn ,de meest voor de hand liggende voor dit verzoek zijn Ronaldinho en Deco. Het is vreemd, zeker, dat vorige week beide spelers getraind hebben met hun teamgenoten en dan de volgende dag waren ze weer alletwee ineens gekwetst. Hoe het ook zij, Sala Martin's verklaring zal ongetwijfeld leiden tot veel discussie. Sommigen zullen zeggen dat de club eindelijk iets heeft gedaan met de slecht gedisciplineerde spelers.Waarschijnlijk lag dit voorval ook aan de basis van het slechte resultaat tegen Getafe .Als de best betaalde spelers er hun niks van aantrekken en niet komen opdagen ,dan zal de rest er ook niet voor komen werken !

Voorstanders van Ronaldinho zullen zeggen het is de laatste strohalm van een eindeloze strijd tegen de Braziliaan. Als hij ging feesten tijdens zijn fantastische eerste drie seizoenen bij Barça, waarom zou hij nu niet hetzelfde kunnen doen? Spelers moeten stoom af laten en kunnen niet worden behandeld als kinderen.

Naar mijn mening is er een duidelijk verschil tussen feesten na een overwinning en feesten elke dag wanneer je jouw beste vorm niet hebt en het team niet kan winnen. De verhalen en geruchten zijn er al een langere tijd, en het lijkt nu dat de club genoeg heeft ervan te worden beschuldigd zacht om te gaan met deze spelers. Ik denk dat de beslissing waarschijnlijk moest worden genomen, maar ik ben het niet eens met de manier van de club inzake verspreiden (radio) van de beslissing. Wist Laporta dat Sala Martin zijn verhaal ging doen? Ongetwijfeld zal er zeer binnenkort een vervolg op dit verhaaltje komen ..... en de antwoorden .

Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!