zondag 16 september 2007

Osasuna - Barça niet meer dan een doelpuntloos gelijkspel


Barça kwam in Pamplona bij Osasuna niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Net als bij Santander laten de blaugranas buitenshuis weeral 2 punten ontglippen.
In een flauwe eerste helft kregen beide ploegen goede kansen. Deco kon op aangeven van Iniesta thuisdoelman Ricardo niet verslaan en aan de overkant scheerde een schot van de doorgebroken ex bruggespeler Portillo de doelpaal.
Kort na de helft van de wedstrijd moest Victor Valdés een afstandsschot van Javi Garcia keren. In de 50ste minuut scoorde Henry bijna, na een mislukte controle verraste de Fransman keeper Ricardo, maar de bal ging nipt naast. Het liep niet vlot bij Barça en Rijkaard bracht Oleguer en Xavi voor Zambrotta en Ronaldinho.
In de 79ste minuut werd giovani dos Santos ook nog vervangen door Bojan Krkic. De drie wissels brachten niets op, Barça bleef op een doelpuntloos gelijkspel steken.Er vielen ook nog 2 gele kaarten in beide kampen . Iniesta en Deco zijn de ongelukkigen die geel kregen voor Barça.
Members only

Osasuna is één van de vier clubs die geen eigendom is van een Firma of rijke Rus zoals chelski :) , samen met FC Barcelona, Real Madrid en Athletic Club de Bilbao. Zoals bij Barça zijn de club members of Socios de eigenaars van de club. De Club speelt in het Reyno de Navarra, beter bekend als El Sadar, en heeft een capaciteit van 20,000 toeschouwers. Het werd geopend op 2 september 1967 en werd vergroot in 1994.Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!