zaterdag 22 september 2007

Barça - Sevilla preview

4 nieuwe gezichten

Sevilla Is een fel veranderd team in opzichte van vorig seizoen . Nieuwe gezichten zijn Mosquera, onze landgenoot Tom De Mul , Adriano en Koné, die zijn liga debuut maakte 6 dagen geleden tegen Recreativo (4-1), terwijl Fazio, Diego Capel, Maresca en Hinkel allen weg zijn . Luis Fabiano zal ook door blessureleed niet kunnen rekenen op Javi Navarro.

Het is hard om te voorspellen welk sevilla we gaan zien deze avond op de grasmat van het jarige Nou camp ,datgene dat 5 competities in 2 seizoenen won of het team dat werd weggespeeld door Arsenal woensdagavond jongstleden in de Champions league? één ding is zeker ;Barça is thuis ongeslagen sinds het 2005-06 seizoen , scoorde 11 goals en slikte juist 1 tegendoelpunt tijdens de laatste 3 matchen in Camp Nou.

Ronaldinho,aan de kant door blesureleed

Rijkaard heeft al zen fitte spelers opgeroepen met uitzondering van Ezquerro. Gudjohnsen is het enige nieuwe gezicht in de groep dat woensdag Lyon versloeg met 3-0.
Met Samuel Eto’o nog steeds in de lappenmand en het opzij zetten van Ronaldinho kan Frank Rijkaard rekenen op het aanvallend trio Henry-Messi-Giovani om de de Sevilla verdediging te doorbreken . Deze avond wederom spannend voetbal in de primera division . Culés allen op post .

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!