maandag 17 september 2007

Nabeschouwing + weekoverzicht

Na de eerste drie tegenvallende ligawedstrijden vraagt Deco aan de socios om geduld te hebben met hun .
Rijkaard vatte het zo dan weer
"Spijtig genoeg zette de ploeg bijna dezelfde prestatie neer als in de wedstrijd tegen Santander. Het ontbrak ons aan frisheid op het veld en daardoor hebben wij het verschil niet kunnen maken. Door interlandverplichtingen heeft de groep de voorbije week niet kunnen samenwerken en dat had een invloed op deze wedstrijd. Maar dit was niet het beeld dat een ploeg als Barça op het veld dient te tonen."

Bojan Krcic maakte gisteren dan weer zen debuut voor het A elftal met zen 17 jaar en 20 dagen "ik ben zeer gelukkig , het was een speciale dag voor me ".


Met 3 Thuiswedstrijden voor de boeg zal het een spannende tijd worden . Eerst ontvangt Barça Olympic lyon voor de uefa champions league op woensdag 19/9 om 20.45 .
Winnen van de Franse kampioen is bijna een must, want een valse start in de groepsfase van de Champions League is moeilijker recht te zetten als in de langere primera division. Daarna komt sevilla op bezoek dit weekend tijdens de viering van het 50 jarig bestaan van nou camp.Dan het weekend erop komt Zaragoza de lastige klant uithangen .

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!