woensdag 26 september 2007

Voorbeschouwing Barça Zaragoza
Vanavond zal er thuis tegen Zaragoza gespeeld worden in de primera Division. In de selectie zien we de naam van Santi Ezquerro opduiken. Hij is in plaats van Gudjohnsen ingebracht, die toch nog niet helemaal fit is. Ook Ronaldinho is er weer niet bij wegens een spierblessure.Wel valt er te lezen op de officiele site van Barça dat hij meedoet tegen stuttgart.Carles Puyol is stevig op weg om zijn rentree te makenin de kern maar Zaragoza is nog te vroeg voor hem. Als Rijkaard dezelfde opstelling als tegen Sevilla gebruikt, dan mag Deco tekenen voor zijn honderdste duel voor deBarçaaa!!. De 18 geselecteerden van Rijkaard zijn: Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Zambrotta, Iniesta, Abidal, Oleguer, Márquez, Deco, Touré, Thuram, Sylvinho, Milito, Messi, Ezquerro, Giovani en Bojan.-broederliefde- Gabi Milito tegen Diego Milito

Het duel tegen Zaragoza zal in het teken staan van de gebroeders Milito, Gabriël en Diego. Twee jaar speelden ze samen voor Zaragoza, nu staan de twee tegenover elkaar. Gabi Milito speler van Barcelona welteverstaan, zou zelfs zijn broer Diego moeten verdedigen. Diego Milito (Zaragoza) geeft dan van zijn kant commentaar: “Dit is één van die speciale dagen waar je naar toeleeft. Ieder verdedigt zijn eigen belangen, wat we al eerder hebben gedaan in Argentinië. Onze ouders vinden het wel moeilijk, het liefste hebben ze een gelijkspel maar ze weten ook wel dat er iemand zou kunnen winnen. Ze willen uiteindelijk het beste voor ons beide. We zullen elkaar zeker op het veld tegenkomen en ons zeker niet inhouden. Op dat moment zijn we gewoon rivalen”.Zo hoort het ook .


Mediabal Ronaldinho

Het gonst de laatste dagen van de geruchten over Ronaldinho. Na zijn twee vroege wissels tegen Osasuna en Lyon en het afzeggen tegen Sevilla wegens een lichte spierblessure is de mediabal volop aan het rollen. Er wordt gezegd dat Ronaldinho niet meer tevreden is bij Barcelona. Daarbij komt het verhaal dat zijn broer en zaakwaarnemer Roberto de Assis al is gaan praten met Chelseabaas Abramovich over een eventuele transfer ter waarde van 50 miljoen pond (om en bij de 70 miljoen euro). Ook de vele geruchten over uitstapjes op vooravonden wedstrijden van Ronaldinho doen de ronde. Rijkaard probeert de zaak te sussen:” We moeten hem bedanken want dankzij Ronnie zijn we waar we nu zijn. Hij is heel belangerijk voor het team”. Vandaag werkte hij nog een trainingssessie af samen met de fitnesscoach op het plein van camp nou waar de bezoekers van het stadion hem aanmoedigden . Het duurde zo een 30 tal minuutjes om hem niet te overbelasten .Ook deed hij enkle baloefeningen .We zullen zien wat het wordt met alle speculaties van de laatste dagen en of de media gelijk heeft met wat ze beweren over hem ..................afwachten dus .
Vanavond dus om 22 u Barça zaragoza

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!