dinsdag 11 september 2007Finale Catalonië cup vol experimenten

FC Barcelona speelt tegen Nàstic in Palamós deze avond in de finale van de 19de Catalonia Cup. Manager Frank Rijkaard heeft juist 5 spelers van het A-team beschikbaar voor deze match.
Valdés, Jorquera, Sylvinho, Oleguer en Ezquerro- zijn degenen die beschikbaar zijn om de finale in het New Municipal stadium in Palamós te spelen (21.45h, Barça TV enTV3).

Barça B spelers


De rest van het team is gekozen uit de kern van het Barça B ,13 spelers en 2 van het jongeren team. Fali, Abraham, Víctor Sánchez en Pedrito zijn er voor de eerste keer bij in de de A kern


De tegenstanderNàstic is gestart met 7 punten op 9 in de eerste 3 matchen en momenteel op de 5de plaats in de segunda division . niet slecht .

Deze Match is de derde keer dat nastic en barça elkaar ontmoeten in 3 maand tijd . Op 31 Mei, Barça versloeg Nàstic 3-4 in de halve finale van de vorige Catalonia Cup. Twee weken later, Op de laatste speeldag in de primera division van het seizoen 2006-07 . Barça speelde Tarragona weg en won 1-5 maar de winst leverde enkel de 2de plaats op in de competitie.


De zevende Catalonia Cup op het programma

Barça kan zijn zevende Catalonia Cup , en de tweede in een rij deze avond veroveren als ze winnen van Nastic tarragona . Ze wonnen hem drie maand geleden nog tegen stadsrivaal Espanyol Barcelona.Visca Barça

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!