dinsdag 11 september 2007



Finale Catalonië cup vol experimenten

FC Barcelona speelt tegen Nàstic in Palamós deze avond in de finale van de 19de Catalonia Cup. Manager Frank Rijkaard heeft juist 5 spelers van het A-team beschikbaar voor deze match.
Valdés, Jorquera, Sylvinho, Oleguer en Ezquerro- zijn degenen die beschikbaar zijn om de finale in het New Municipal stadium in Palamós te spelen (21.45h, Barça TV enTV3).

Barça B spelers


De rest van het team is gekozen uit de kern van het Barça B ,13 spelers en 2 van het jongeren team. Fali, Abraham, Víctor Sánchez en Pedrito zijn er voor de eerste keer bij in de de A kern


De tegenstander



Nàstic is gestart met 7 punten op 9 in de eerste 3 matchen en momenteel op de 5de plaats in de segunda division . niet slecht .

Deze Match is de derde keer dat nastic en barça elkaar ontmoeten in 3 maand tijd . Op 31 Mei, Barça versloeg Nàstic 3-4 in de halve finale van de vorige Catalonia Cup. Twee weken later, Op de laatste speeldag in de primera division van het seizoen 2006-07 . Barça speelde Tarragona weg en won 1-5 maar de winst leverde enkel de 2de plaats op in de competitie.


De zevende Catalonia Cup op het programma

Barça kan zijn zevende Catalonia Cup , en de tweede in een rij deze avond veroveren als ze winnen van Nastic tarragona . Ze wonnen hem drie maand geleden nog tegen stadsrivaal Espanyol Barcelona.



Visca Barça

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!