zaterdag 13 oktober 2007

Cesc Fabregas wil terug naar Barcelona

Volgens zijn zaakwaarnemer: 'Cesc wil naar Barcelona'

In een interview metde Engelse krant The Sun heeft de zaakwaarnemer van Cesc Fabregas laten weten dat de kleine Spanjaard een overstap naar FC Barcelona wel ziet zitten. Cesc heeft zijn hele jeugd al bij de Catalanen gespeeld en er zijn al langer berichten dat Barça de 20-jarige middenvelder wil terug halen.In 2003 tekende de middenvelder een contract bij Arsenal nadat hij door Barça te licht bevonden werd. Een andere reden was ook dat, in tegenstelling tot in Spanje, spelers jonger dan 18 jaar in Engeland namelijk wel een profcontract krijgen.

"Als er een aanbieding komt, dan is het duidelijk dat wij zullen luisteren. Het is de club die Cesc alles leerde toen hij een kleine jongen was en het zou erg vleiend zijn. We hebben er allebei over nagedacht. Fabregas verlengde onlangs nogwel zijn contract bij Arsenal tot medio 2014.

In december 2006 werd Francesc Fàbregas door de Italiaanse sportkrant Tuttosport uitgeroepen tot beste jongeling van 2006. Hij ontving hiervoor de Gouden Bal Onder-21, die eerder al eens gewonnen werd door zijn voormalige ploeggenoot Lionel Messi.

Meer nieuws volgt nog...

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!