donderdag 4 oktober 2007

Messi breekt persoonlijk score record

Leo Messi's goal tegen VfB Stuttgart heeft een nieuw score record gemaakt .Hij scoorde zeven goals in de laatste vijf opeenvolgende wedstrijden voor FC Barcelona.

Het Argentijnse wonder vond de netten tegen Lyon, Sevilla, Real Zaragoza, Levante en Stuttgart en is daarme mede topscorer 'pichichi 'in de spaanse liga met Sergio Agüero van atletico Madrid.

Twee topweken

Zijn vorige 'best record' was vijf doelpunten in drie opeenvolgende wedstrijden welke bestond uit de hat-trick tegen Real Madrid(haha !!), een andere goal tegen Recreativo en nog ééntje tegen Deportivo vorig seizoen.


'Pichichi' in de Liga en in Europa

Deze doelpunten maken hem topscoorder in de liga en in de Champions League. Agüero heeft evenveel doelpunten in de liga als lio messi en 2 rukten zich momenteel los van de opvolgers.

In Europa is Messi mede top scorer met twee doelpunten in de eerste 2 wedstrijden. Zlatan Ibrahimovic van Inter, Robin Van Persie van Arsenal, Deivid van Fenerbahce en Vagner Love van CSKA Moscow hebben elk allemaal 2 doelpunten.

Vorig Seizoen

Tijdens het vorige seizoen heeft Messi 3 maanden moeten missen door een blessure .
De Argentijn scoorde 17 doelpunten waarvan 14 in de liga, 1 in de Champions League en twee in de Copa del Rey. Het is nog maar Oktober nu en hij heeft er al 7 op zen naam staan . Wat gaan we nog allemaal mogen verwachten van dit wonder!

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!