zondag 28 oktober 2007

Preview Fc Barcelona - Ud Almeria


Zeer goed nieuws voor Frank Rijkaarden de zijnen, de medische staf van Barça heeft Touré ,Marquez en Zambrotta wedstrijdfit verklaard voor dit weekend. De coach heeft de drie spelers, die een viertal weken geleden met spierblessures waren uitgevallen, meteen opgenomen in zijn selectie voor de thuiswedstrijd van Barça tegen Almeria om 19 u in Nou camp op zondag. Door de terugkeer van het drietal beschikt Barcelona opnieuw over wat meer kracht in de spelersgroep.
Lilian Thuram, Marc Crosas en Santiago Ezquerro zijn de slachtoffers van de rentree en vallen daarom uit de selectie. Lionel Messi; die de voorbije dagen apart trainde om overbelasting tegen te gaan, is er wel bij.Lionel Messi is de speler in topvorm die momenteel door de blessuregolf bij Barça bijna onmisbaar is geworden. De 20-jarige aanvaller speelde daardoor de voorbije weken erg veel wedstrijden, sinds 16 september maar liefst tien: vijf competitiewedstrijden en drie CL-duels met Barça en twee interlands met Argentinië.om overbelasting te verhinderen trainde Messi individueel de laatste dagen waarbij de fysieke kant van het trainen drastisch verminderd werd.


De 18 gelukkigen voor Barça-Almeria zijn:

Valdés, Jorquera, Sylvinho, Abidal, Zambrotta, Puyol, Milito, Oleguer, Touré Yaya, Iniesta, Xavi, Márquez, Ronaldinho, Giovani, Messi, Gudjohnsen, Bojan en Henry.

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!