donderdag 3 januari 2008

Barça bekert verder in de copa ondanks gelijkspel

Barcelona leek vroeg in de wedstrijd Alcoyano te vermurwen dankzij 2 opgezette acties door Bojan die zich dan uite in 2 vroege goals van Santiago Ezquerro , maar moest op het einde nog een gelijkspel toestaan.
Het kwam in Nou Camp niet verder dan een schamel 2-2 gelijkspel tegen derdeklasser Alcoyano. De Catalanen hadden de heenwedstrijd eerder al wel gewonnen met 0-3.De jonge doelman overgekomen van Barça B Oier verdedigde het doel van Barça en Edmilson kwam voor de eerste keer dit seizoen in actie.Krkic was de meest opvallende speler op het veld maar scoren deed hij niet , wel éénmaal op de lat .Na de 2-0 gingen de blaugranas te veel op hun lauweren rusten en Alcoyano bleef wel strijden voor elke bal en zij kwamen in de 70ste minuut dichterbij. Ezquerro beging handsspel binnen de grote rechthoek en Perona zette de strafschop om. Het feest voor de bezoekers was compleet wanneer Arnau in de slotminuten de gelijkmaker lukte.Maar hier eindigd hun bekerseizoen wel .

Barcelona heeft zich geplaatst voor de 1/8 finales van de Spaanse beker, zij het weinig overtuigend. Op naar Mallorca Barça zaterdag.......

dit waren de 16 van vandaag :4 b kern spelers in de groep !
Valdés, Oier, Xavi, Puyol, Gudjohnsen, Edmílson, Sylvinho, Gio, Ezquerro, Deco, Thuram, Abidal, Bojan, Víctor Sánchez, Marc Valiente en Marc Crosas.

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!