woensdag 16 januari 2008

Barça bekert verder na 0-0 in Nou camp tegen FC Sevilla

Barcelona heeft gisterenavond bekerwinnaar FC Sevilla uitgeschakeld in de Copa del Rey. De twee teams serveerden maar een povere wedstrijd in Camp Nou: 0-0 was de teleurstellende uitslag.
Toch was die genoeg voor Barça. Vorige week woensdag speelde ze 1-1 gelijk op Sevilla. Een doelpunt van Thierry Henry was toen doorslaggevend voor de Catalaanse grootmacht.

De bezoekers moesten scoren in Nou Camp en begonnen offensief aan de wedstrijd.
De verdediging van Barça speelde geconcentreerd en gaf weinig kansen aan de Andalusiërs. De aanvallende intenties van Sevilla gaven Barça de kansen op de counter te speculeren. Bij twee van die uitvallen toonde "El Blanquito" Iniesta zich te onnauwkeurig in de afwerking, ook Henry kon op zijn beurt het doel niet vinden.
Omdat er geen doelpunten vielen kon de wedstrijd alle kanten uit in de tweede helft. Zo ging een vrije trap van bezoeker Dani Alves via de doellat buiten en werd vijf minuten voor het eindsignaal een doelpunt van Navas voor buitenspel afgekeurd.
Ook Deco maakte zijn rentree nadat hij in de 68ste minuut Giovani kwam vervangen .
Al bij al veel geluk en we bekeren verder .........

Ronaldinho en Messi hebben beiden de training al wel hervat maar behoorden niet tot de 16 .Samuel Eto'o ontbrak ook omdat hij naar de Afrika Cup is vertrokken.