maandag 21 januari 2008

Fc Barcelona - Racing Santander 1-0

Barcelona blijft dankzij deze zege op Santander tweede op zeven punten van leider Real Madrid die in de stadsderby won van Atlético met 0-2.

Rijkaard koos na midweekbekervoetbal voor rotatie. Zo kregen de jonge spitsen Bojan en Giovani een plaatsje in de spits naast de fransman" Titi". Het was de Franse klasbak die de enige goal scoorde na een halfuur.
Barça won nipt van Santander,
Coach Frank Rijkaard liet Abidal, Marquez en Xavi naast zich in de dug-out en kwam met een onuitgegeven elftal. Iniesta, Deco en Gudjohnsen bevolkten het middenveld .
Henry en Bojan zorgden voor de eerste dreiging, maar hun schoten vonden het net niet. Op het half uur was het dan wel raak. Deco zaaide met een hoekschop verwarring in de bezoekende verdediging en Henry kopte de bal van dichtbij in het doel. Weinig kansen in de eerste helft.
Ook na de pauze creëerden beide ploegen weinig doelgevaar. Deco schoot de bal net naast het doel en aan de overkant moest Victor Valdés attent reageren op een poging van Serrano. Bij Barça kwam Messi, die onder luid applaus zijn wederoptreden na een blessure vierde. rechts vooraan Giovani aflossen en de Argentijn zorgde even voor een versnelling in de wedstrijd, maar aan de stand veranderde niets meer. Barça scoorde slechts 1 goaltje in de afgelopen 2 wedstrijden . Op naar Villareal voor de copa del rey !

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!