zaterdag 5 januari 2008

Mallorca - Barça 0-2

Barça blijft tweede na 0-2 zege in het Ono Estadi te Mallorca

Barça laat de kloof met koploper Real Madr*d dit weekeinde niet verder oplopen. Frank Rijkaard boekte met zen team in Mallorca voor zo een 19.000 toeschouwers de derde uitzege van het seizoen. Door treffers in de tweede helft van Rafa Marquez en Samuel Eto'o wonnen de bezoekers met 2-0, waardoor de tweede plaats in de Primera División wordt verstevigd.Rafa scoorde in de 63ste minuut met het hoofd op corner van xavi en Samuel Eto'o scoorde in de 92ste min vanop 25 meter nadat Bojan Krirc een geweldige run neerzette en 3 man dribbelde .

Aanvallers Lio Messi en Ronaldinho bleven aan de kant door blesures. Daar stond de rentree van Titi tegenover. De Fransman, die ruim een maand uit de roulatie was met een rugblessure, kwam na 64 minuten spelen als invaller in het veld ter vervanging van Gio Dos Santos .

Door de zege is de kloof tussen Barcelona en Real Madr*d voorlopig geslonken tot vier punten. De Koninklijke kan zondag bij een thuiszege op Real Zaragoza weer een kloof tot zeven punten maken , al hoop ik van niet .