zaterdag 23 februari 2008

Het voetballen gaat maar door bij Barça

De volgende week zijn er 2 belangrijke wedstrijden in het Camp Nou. Barça heeft de 3 punten nodig van de wedstrijd tegen Levante en een paar dagen later is het weer Copa del rey tegen het Valencia van Koeman.

Barça is nog steeds aanwezig in 3 verschillende competities (Mandril zag de beker al aan hun neus voorbij gaan) dat wil zeggen dat er om de drie tot vier dagen een wedstrijd te bekijken valt . De volgende twee wedstrijden is al in 2 verschillende van deze. Eerst tegen Levante in de liga en dan volgt Valencia in de Copa, en voor beide wedstrijden zou het leuk zijn moest het stadion uitverkocht zijn.

Meer Liga

Levante is de eerste rivaal, de aftrap volgt zondag om 19 u. Barça heeft de goede vorm nodig die ze had in het Romareda(1-2) om de drie punten te strikken en de druk bij Mandril te leggen, die spelen later op dezelfde avond tegen Getafe. Barcelona is in topvorm als er thuis moet gespeeld worden,11 uit de 12 wedstrijden gespeeld in Camp Nou werden gewonnen .

za 23/2 Valencia Recreativo
za 23/2 Sevilla Real Zaragoza
zo 24/2 Real Mallorca Real Betis Sevilla
zo 24/2 Real Madrid Getafe
zo 24/2 Deportivo La Coruña Espanyol
zo 24/2 Barcelona Levante
zo 24/2 Osasuna Atlético Madrid
zo 24/2 Athletic de Bilbao Villarreal
zo 24/2 Racing Santander UD Almería
zo 24/2 Real Murcia Real Valladolid


Terug naar de beker


Dan op woensdag om 22u verwelkomd Barça in Camp Nou de Valencianen voor de Copa del Rey . Deze Copa ligt al stil sinds 31 Januari, toen Barcelona Villarreal versloeg. De return wedstrijd wordt niet veel later gespeeld ,op 20 Maart in Mestalla . Daar wordt beslist wie er naar de finale gaat tegen Racing of Getafe in het Santiago Bernabéu op 18 April.

Ik Gok op Getafe - Barça op 18 April !

Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!