vrijdag 29 februari 2008

Late Goal Xavi redt Barça thuis van nederlaag in de Copa del Rey

Valencia stond na negentig minuten nog onverdiend 0-1 voor in Nou Camp, maar met een late goal van Xavi in de 93ste minuut sleepte Barcelona alsnog het op zijn minst verdienede gelijkspel uit de brand.
Valencia kwam op twintig minuten van het einde 0-1 voor dankzij een goal van Villa. Het was de eerste en ook enige echte kans die de bezoekers uit Valencia bij elkaar wisten te spelen. De beste kansen waren voor Barcelona, dat 67 procent balbezit had. Maar Valencciakeeper Hildebrand speelde een geweldige partij in het doel. Pas in de extra tijd moest hij zich gewonnen geven. Eerst redde hij nog een poging van Eto'o, maar Xavi kon met een gekruist schot de herneming binnenknallen.Weeral Xavi met een late goal dat Barça redt . Hij is dit seizoen al goud waard geweest voor Barça vind ik persoonlijk .