woensdag 27 februari 2008

Vanavond bekeren we tegen Fc Valencia

Vanavond is het weer de beurt aan het Copa Del Rey tornooi in Spanje. Om 22 u ontvangt FC Barcelona het Valencia van Koeman in Nou Camp.
Frank Rijkaard wil dat de club van Ronald Koeman door zijn spelers zeker niet onderschat wordt. Hij had daarom uitzonderlijk een afzondering ingelast voor de spelers , na de gesloten training van gisteren trokken de spelers van Barça niet huiswaarts maar sliepen op hotel.

Deco en Henry,die rust kregen dankzij het rotatiesysteem zijn weer toegevoegd aan de groep , niet verwonderlijk aangezien de prestaties van Henry in de Copa (een beetje zoals Saviola vorig seizoen ,vooral bekerdoelpunten op het palmares).

Even de copa doelpunten op een rijtje :

1 Henry 3
2 Ezquerro 2
3 Gudjhonsen 1
4 Bojan 1


De Ivoriaanse middenvelder Touré Yaya kwam wat aangeslagen uit de wedstrijd tegen Levante en trainde maandag niet met de groep, maar hij is wel opgenomen in de selectie. Ronaldinho ,Sylvinho, Gudjohnsen en Giovani zijn niet geselecteerd voor de heenwedstrijd van vanavond.

volgende zaterdag gaat Barça op bezoek bij Atlético Madrid en drie dagen later spelen de blaugranas de return van de achtste finale van de CL tegen Celtic Glasgow( waar ik aanwezig ben ,dus foto's).

Visca Barça ,Visca Barça ,Hey Hey !!!


Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!