woensdag 6 februari 2008

Luca modric ziet Fc Barcelona wel zitten

FOTO: CORDON PRESS via el mundo deportivo


Er gaan geruchten in Spanje rond dat er fel veel gelijkenissen tussen Johan cruyff in zijn tijd bij Barça en Luca modric zijn . Vooral op het uiterlijk afgegaan dan .En wat denk jij ervan ? ze hebben 100% gelijk !


Luca modric,de 22 jarige middenvelder van Dinamo Zagreb en Kroatisch international heeft te kennen gegeven dat barça intresse in hem toont (dit is reeds enkele weken geleden in el mundo Deportivo al verschenen) en deze club zijn voorkeur wegdraagt .
"Mijn doel is om deze zomer te verhuizen naar een grote club in een van de grootste competities. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar Spanje en in het bijzonder Barcelona. Ik ben vereerd dat ze interesse in mij hebben,"


Vandaag speelt Luca een vriendschappelijke wedstrijd tegen nederland en deze wedstrijd staat volledig in het teken van de voorbereiding op het EK van komende zomer.
Eerder hadden Chelsea en ook Arsenal al interesse in de middenvelder tijdens de voorbije winterstop. Ondanks dat Modric gevleid was, besloot hij om nog een seizoen in Kroatië te blijven spelen.

Andere naam die de ronde doet: ezequiel Garay , de vlotscorende verdediger van Racing Santander

Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!