vrijdag 8 februari 2008

Nu ook Deco en Sylvinho afgehaakt voor wedstrijd tegen Sevilla

Zaterdagavond om 22.00 u is de wedstrijd tegen Sevilla in het Ramon Sanchez Pijuan stadion te bekijken en vanmiddag meldden Deco en Sylvinho zich ook af voor deze belangrijke opdracht.Nadat Bojan en Zambrotta gisteren al afhaakten door ziekte of blessure. Barça beschikt daardoor uiteindelijk nog over 15 fitte spelers uit de A-kern en Rijkaard de coach is verplicht 3 spelers van Barça B aan de groep toe te voegen.
Braziliaan Deco blesseerde zich woensdag in het duel tussen Italië en Portugal aan de linkerenkel en Sylvinho voelt pijn in zijn rechterbovenbeen aan de bil.
Barça speelt morgen in Sevilla een belangrijke wedstrijd:(volgens Rijkaard)

"Een goed resultaat bezorgt ons een goede vooruitgang in de strijd om de primera division. Daarom is deze wedstrijd zo belangrijk. Om de opdracht tot een goed einde te brengen, moeten wij van bij aanvang de juiste mentaliteit tonen en goed voetbal brengen."


De 18 spelers voor Sevilla - Fc Barcelona zijn : Valdés, Pinto, Abidal, Oleguer, Thuram, Milito, Márquez, Edmilson, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Messi, Ronaldinho, Giovani Dos Santos en de 3 B-kernspelers
Víctor Vázquez, Víctor Sánchez en Espasandín.

Greets Belgianculé

Geen opmerkingen:

Barça per sempre ,1899 neix el club que port en el cor BelgianCulé!